Hulp nodig?

Slimme thermostaat - DELTA Comfort Wijzer

Geen beoordelingen
Product informatie
Wilt u nóg slimmer besparen? Met de slimme thermostaat kunt u uw cv-ketel zo zuinig mogelijk zijn werk laten doen. Zo kunt u al snel flink verminderen op uw gasverbruik.
 
Staat de verwarming nog hoog terwijl er niemand thuis is? De slimme thermostaat schakelt vanzelf naar een lagere stand als er geen beweging is in huis. Ook kunt u via de bijbehorende app op uw smartphone de slimme thermostaat alvast een paar graden hoger zetten als u onderweg bent naar huis. Met de programmeer functie bepaalt u wanneer, welke temperatuur u wilt in huis: handig en bespaar wanneer u geen hoge temperatuur nodig heeft.
 
Inzicht in uw gas- en elektriciteitsverbruik
Met DELTA Comfort Wijzer kunt u precies zien hoeveel elektriciteit en gas u verbruikt. Door het uitlezen van de slimme meter via de bijgeleverde kabel worden de pieken en dalen in uw gas- en elektriciteitsverbruik zichtbaar.
 
Overal waar u een internetverbinding heeft kunt u via pc, tablet of smartphone uw energieverbruik volgen en apparaten aanzetten en uitschakelen. DELTA Comfort Wijzer is een eenvoudige en innovatieve oplossing waarmee u de volledige regie over uw energiehuishouding voert.
 
De voordelen  voor u op een rij
  • U kunt uw verwarming op afstand bedienen.
  • De slimme thermostaat is energiezuinig door bewegingssensor.
  • De slimme thermostaat is eenvoudig online te programmeren.
  • U betaalt geen abonnementskosten
 
Het DELTA Comfort  Wijzer pakket voor een slimme thermostaat  bestaat uit een Gateway, een kabeltje voor het uitlezen van de slimme meters en een slimme thermostaat. 
 
U kunt uw pakket uitbreiden met smart plugs om uw energieslupers in uw woning op te sporen. Kijk voor meer informatie op www.DELTA.nl/ComfortWijzer.
Product bestellen