Hulp nodig?

Zon Premium

Geen beoordelingen
Product informatie
Wilt u maximaal besparen op uw elektriciteitskosten en een bijdrage leveren aan een duurzamer klimaat? Met de zonne-installatie “Zon Premium” kiest u voor de hoogste kwaliteit, een schitterend design en het hoogste rendement. Dit geldt zelfs bij plaatsing op een dak dat last heeft van schaduwvorming.

De hoogste standaard
Het pakket “Zon Premium” biedt een zonne-installatie van de hoogste standaard, zowel qua vermogen als op het vlak van presentatie en uiterlijk van de zonne-installatie. Het pakket biedt u zonnepanelen van het merk Bisol die op lange termijn hun hoogwaardige kwaliteit behouden. Na 20 jaar zijn de zonnepanelen nog steeds volledig efficiënt en door het gebruik van kleurvaste materialen blijft het design mooi.
 
Energiebesparing
Met zonnepanelen op uw dak bent u in feite zelf energieleverancier. Door energie terug te leveren aan het elektriciteitsnet kunt u besparen op de kosten van uw energierekening. Voor een gemiddeld huishouden levert zonne-energie al snel een forse besparing op, ook in het Nederlandse klimaat.
 
Voordelen op een rij
  • LG Mono X heeft een zeer hoge opwek van 300wp per zonnepaneel
  • Een overtuigende look: een zwart kader en zwarte cellen zorgen voor een onopvallende
    installatie op uw dak
  • De omvormers van SMA onderscheiden zich door een bijzonder hoog rendement van maximaal 99% en realiseren zo een hogere stroomproductie
  • Geschikt voor alle daken
  • 10 Jaar productgarantie op de panelen, 10 jaar productgarantie op de omvormer en 25 jaar vermogensgarantie 
  • A-label omvormer (volgens onafhankelijk testinstituut Photon)
  • Volgens een onderzoek van EuPD Research behoort het bedrijf LG ELECTRONICS Deutchland GMbH tot de beste PV-merken in Benelux, Duitsland en UK. 

DELTA heeft zonne-installaties op maat voor elke situatie, vaak al binnen een halve dag geïnstalleerd. Voor wie geen concessies wil doen aan kwaliteit, rendement en design, is Zon Compleet Premium het product dat DELTA u adviseert.
Product bestellen