Hulp nodig?

Zonnepanelen - DELTA Comfort Wijzer

Geen beoordelingen
Product informatie
Op de voet de elektriciteitsopbrengst van uw zonne-installatie volgen? Met DELTA Comfort Wijzer voor zonnepanelen kunt u exact bijhouden hoeveel energie uw zonnepanelen produceren. Met behulp van het uitlezen uw slimme meter(s) ziet u de pieken en dalen in uw gas- en elektriciteitsverbruik, hoeveel u terug levert aan het elektriciteitsnet en hoeveel geld u dat oplevert.
 
Doeltreffend werken aan energiebesparing
Met DELTA Comfort Wijzer kunt u doeltreffend werken aan energiebesparing. U krijgt meer inzicht in uw eigen opwek en verbruik en dus meer grip op uw energiekosten.
 
Overal waar u een internetverbinding heeft kunt u via pc, tablet of smartphone uw energieverbruik volgen en apparaten aanzetten en uitschakelen. DELTA Comfort Wijzer is een eenvoudige en innovatieve oplossing waarmee u de volledige regie over uw energiehuishouding voert.
 
De voordelen op een rij
  • U heeft direct inzicht in de opwek van uw zonnepanelen
  • U heeft inzicht in uw totaalverbruik van de slimme meters
  • U betaalt geen abonnementskosten
  • Het pakket is uit te breiden met o.a. een Slimme thermostaat en smart plugs.
  • Wordt voor u geïnstalleerd door een monteur.
 
Het pakket DELTA Comfort Wijzer voor zonnepanelen bestaat uit de Gateway, een module voor zonnepanelen en een kabeltje voor het uitlezen van de slimme meters. 
 
U kunt uw pakket ook nog uitbreiden met meerdere smart plugs of een slimme thermostaat. Kijk voor meer informatie op www.DELTA.nl/ComfortWijzer.
Product bestellen