Hulp nodig?
  • CV-ketels

Een moderne en energiezuinige CV-ketel zorgt in huis voor een aangename temperatuur op elk moment van de dag. Daarnaast is het de optimale manier om op uw energierekening te besparen.

DELTA biedt, in samenwerking met partner Comfort Partners B.V., drie verschillende Remeha Tzerra Plus hr-ketels aan. De Remeha Tzerra Plus is de meest compacte CV-ketel van Nederland. Bent u benieuwd welke CV-ketel het beste bij u past? Laat u persoonlijk adviseren om er dit seizoen ‘warmpjes’ bij te zitten en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aanCV-ketel huren of kopen?

Heeft u een nieuwe CV-ketel nodig? DELTA biedt u aantrekkelijke mogelijkheden om een CV-ketel te huren of kopen. 
Een CV-ketel vervangt u gemiddeld één keer per 15 jaar. Daarom is het belangrijk dat u de juiste afwegingen maakt. Met een nieuwe CV-ketel bespaart u fors op uw energiekosten.

De voordelen van het huren van een CV-ketel

  • U heeft geen grote investering nodig
  • U bespaart energie met een zuinige en moderne CV-ketel
  • U betaalt een vast bedrag per maand
  • U krijgt een Slimme Thermostaat in combinatie met DELTA Comfort Wijzer
  • U heeft 24- uur service bij storingen
  • Het abonnement is inclusief tweejaarlijks regulier onderhoud

De voordelen van een CV-ketel kopen

DELTA Woningadvies

Wilt u persoonlijk advies om uw woning duurzaam te maken of  energie te besparen? Via DELTA Woningadvies ontdekt u snel en eenvoudig welke oplossing het beste bij uw woonsituatie past. We stellen u vragen, waarmee we uw huidige situatie inschatten. Op basis van de antwoorden voorzien we u van een persoonlijk advies. Als u dit wenst, vraagt u direct een offerte aan of bestelt u het product bij één van onze partners. 
Start uw woningadvies.

Comfort Partners B.V.

DELTA maakt gebruik van geselecteerde partners, omdat deze specialist zijn in hun vakgebied met jarenlange ervaring. U huurt een CV-ketel via DELTA. Voor de installatie en het onderhoud van CV-ketels (huur en koop) werkt DELTA samen met partner Comfort Partners B.V. Koopt u een CV-ketel? Dan gaat u een overeenkomst aan met Comfort Partners B.V.

Zonneboiler of warmtepomp iets voor u?
Ga naar het warmteadvies en binnen 5 minuten heeft u een antwoord. Indien hieruit blijkt dat uw situatie geschikt is voor een zonneboiler of warmtepomp kunt u een adviesgesprek aanvragen. Een adviseur van onze partner Comfort Partners B.V. komt ter plaatse om de mogelijkheden te inventariseren en een offerte op maat te maken.