Hulp nodig?
  • Isolatie

Heeft u last van tocht, vocht of kou via binnenmuren, vloer of dak? Door middel van isolatie verhelpt u dit. Via DELTA Woningadvies bieden we u diverse isolatiemogelijkheden in samenwerking met onze partner Thermecon.

Denk hierbij aan spouwmuurisolatievloerisolatie en dakisolatie.

De voordelen van isoleren

  • U kunt een flinke besparing op uw huidige woonlasten realiseren
  • Uw woning beschikt over een comfortabeler en gelijkmatiger binnenklimaat
  • U heeft geen last meer van tocht, vocht of kou
  • Het biedt bescherming tegen vochtproblemen
  • U levert een positieve bijdrage aan het milieu

Besparen op uw energierekening

Isolatie zorgt niet alleen voor een hoger comfort, maar u bespaart ook aanzienlijk op uw energierekening. De investering is relatief beperkt en het rendement op uw investering kan oplopen tot wel 30%. DELTA biedt, in samenwerking met zijn partner Thermecon, drie soorten isolatie aan: spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie.

Persoonlijk advies

Wilt u persoonlijk advies om uw woning duurzaam te maken of energie te besparen? Via DELTA Woningadvies ontdekt u snel en eenvoudig welke oplossing het beste bij uw woonsituatie past.

We stellen u vragen, waarmee we uw huidige situatie inschatten. Op basis van de antwoorden voorzien we u van een persoonlijk advies. Als u dit wenst vraagt u direct een offerte aan of bestelt u het product bij één van onze partners.
 

Vraag een isolatieadvies aan


Spouwmuurisolatie

Met spouwmuurisolatie vermindert u het warmteverlies via uw muren.. Isolatie verbetert uw wooncomfort. Dit betekent dat u minder condens op de ramen heeft en minder geluidsoverlast van buiten. Tijdens het isoleren worden er gaatjes geboord in de voegen van het metselwerk en vervolgens wordt de spouwmuurisolatie ingeblazen. Hierdoor wordt overal en gelijkmatig geïsoleerd.

Vloerisolatie

Heeft u last van tocht of vocht via uw vloer of heeft u vaak koude voeten? Met vloerisolatie kunt u dit verhelpen en wordt uw woning een stuk comfortabeler. De vloer van uw woning wordt aan de onderzijde geïsoleerd met PUR-isolatie. Het isolatiemateriaal wordt vanuit de kruipruimte tegen de vloer gespoten. Nadat uw vloer is geïsoleerd, is uw kruipruimte weer gewoon bereikbaar.

Door het isoleren van uw woning vermindert u het warmteverlies. Door vloerisolatie voelt de vloer niet koud aan waardoor u minder snel de neiging heeft de thermostaat hoger te zetten.

Dakisolatie

Heeft u last van tocht, vocht of kou via uw dak? Met dakisolatie via DELTA kunt u dit verhelpen. Uw dakbeschot wordt geïsoleerd met een afgewerkt isolatiesysteem. Het isolatiesysteem wordt rechtstreeks tegen de binnenzijde van de dakbeschot aangebracht.