Hulp nodig?
  • Zonneboilers en warmtepomp

Zonneboilers

Met een zonneboiler voorziet u op een moderne manier uw woning van warmte. U bespaart hiermee geld, energie en fossiele brandstoffen. Met een zonneboiler gebruikt u zonne-energie en verwarmt u het water voor uw keuken, badkamer of vloerverwarming. Zo bespaart u tot wel 45% op uw gasverbruik.

De voordelen op een rij

  • U bespaart makkelijk en snel op uw energie- en gasverbruik doordat de zonneboiler warm water oplevert voor uw keuken, badkamer of vloerverwarming.
  • Toepasbaar op uw persoonlijk woonsituatie. Er zijn staande en liggende zonneboilers beschikbaar.
  • De installatie van de zonneboiler wordt verzorgd door onze partner Comfort Partners B.V.
  • De zonneboiler is in Nederland ontwikkeld en geproduceerd.
  • De zonneboiler onderscheidt zich met het hoogste rendement van Nederland

Verlaging van energiekosten

ZonneboilerU kunt met een zonneboiler een verlaging op uw energiekosten realiseren en u bewijst ook het milieu er een uitstekende dienst ermee. Zonneboilers leveren in een gemiddeld huishouden tot 75% gratis energie voor warm water op en u voorkomt onnodige milieubelasting. Dat is een zonnig vooruitzicht.

De werking van een zonneboiler

Een zonneboiler bestaat uit een zonnecollector en een voorraadvat. De collector bestaat uit buizen met collectorvloeistof en vangt zonlicht op om de vloeistof in deze buizen te verwarmen. Deze verwarmen het leidingwater in het voorraadvat.

Is uw woning geschikt?

Een zonneboiler kan in bijna elke woning worden geplaatst. Bij het plaatsen van uw zonneboiler  en zonnecollectoren wordt rekening gehouden met de volgende zaken: Type dak (plat of schuin), ligging van uw dak (windrichting), hellingshoek van uw dak, vrij dakoppervlak, hoeveelheid schaduw en dakconstructie.

DELTA Woningadvies

Wilt u persoonlijk advies om uw woning duurzaam te maken of energie te besparen? Via DELTA Woningadvies ontdekt u snel en eenvoudig welke oplossing het beste bij uw woonsituatie past. We stellen u vragen, waarmee we uw huidige situatie inschatten. Op basis van de antwoorden voorzien we u van een persoonlijk advies. Als u dit wenst vraagt u direct een offerte aan of bestelt u het product bij één van onze partners.
 

Vraag een advies aan


Warmtepomp

Warmtepompen zijn duurzame energiesystemen die onbenutte warmte uit onze omgeving omzetten in bruikbare warmte (energie). Een warmtepomp is - naast traditionele CV-ketels – een andere manier om uw woning van warmte te voorzien.

Duurzame energiesystemen

In bijna ieder huis staat een warmtepomp in de vorm van een koelkast of diepvries. De koelkast onttrekt warmte aan de binnenruimte (de te koelen producten) en geeft die warmte af aan de buitenkant (de ruimte waar hij staat).

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepompinstallatie ontstaat als volgens ditzelfde principe warmte van buiten, bijvoorbeeld de bodem, afgegeven wordt in een gebouw (bijvoorbeeld via de CV-installatie).

Investering en terugverdientijd van een warmtepomp

De terugverdientijd van een warmtepomp kan pas worden bepaald als een adviseur ter plaatse uw situatie heeft bekeken en de hoogte van de investering is bepaald. Een warmtepomp moet u dan ook zien als een duurzame investering in uw huis. Via DELTA Woningadvies ontdekt u snel en eenvoudig welke oplossing het beste bij uw woonsituatie past. 

Zonneboiler of warmtepomp iets voor u?
Ga naar het warmteadvies en binnen 5 minuten heeft u een antwoord. Indien hieruit blijkt dat uw situatie geschikt is voor een zonneboiler of warmtepomp kunt u een adviesgesprek aanvragen. Een adviseur van onze partner Comfort Partners B.V. komt ter plaatse om de moelijkheden te bespreken en een offerte op maat te maken.