Hulp nodig?
 • Zonnepanelen

Met zonnepanelen op uw dak bent u in feite zelf energieleverancier. Zonnepanelen leveren meer rendement op dan de huidige spaarrente.

Door terug te leveren aan het elektriciteitsnet, bespaart u met uw eigen elektriciteitsproductie op uw energierekening. Zonne-energie levert, ook in het Nederlandse klimaat, direct een besparing op.

Pakketten zonnepanelen

U kunt kiezen uit drie verschillende pakketten van zonnepanelen, variërend in prijs en kwaliteit.

 • Zon Basis
  Deze zonne-installatie heeft een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Met een beperkte investering kunt u een hoog rendement behalen.
   
 • Zon Standaard
  De hoogwaardige panelen zorgen voor kwaliteit op uw dak. Met de zonne-installatie Zon Compleet Standaard kiest u voor een hoge standaard en een mooi design.
   
 • Zon Premium
  Een zonne-installatie van de hoogste standaard. Met de zonne-installatie Zon Compleet Premium kiest u voor de hoogste kwaliteit, een schitterend design en het hoogste rendement.

Kiest u voor zonnepanelen, dan gaat u een overeenkomst aan met onze gerenommeerde partner Comfort Partners B.V. Professionele monteurs met jarenlange ervaring verzorgen de installatie. Uw zonne-installatie is normaal gesproken binnen een halve dag geïnstalleerd.

DELTA Woningadvies

Wilt u persoonlijk advies om uw woning duurzaam te maken of energie te besparen? Via DELTA Woningadvies ontdekt u snel en eenvoudig welke oplossing het beste bij uw woonsituatie past.

We stellen u vragen, waarmee we uw huidige situatie inschatten. Op basis van de antwoorden voorzien we u van een persoonlijk advies. Als u dit wenst vraagt u direct een offerte aan of bestelt u het product bij één van onze partners.

Start uw zonnepanelenadvies